MIJN SALON

In mijn salon wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur, ook wel bekent als de nattechniek methode.

Bij de nattechniek wordt een freesmoter met een speciale vloeistof en een watergekoelde frees zonder stofafzuiginggebruikt.

 

Een groot voordeel van de nattechniek is dat het behandeld gedeelte van de voet wordt gekoeld, hierdoor zullen minder snel pijnklachten ontstaan door de wrijving van de roterende frees. Bovendien slaat het stof, dat bij het frezen vrijkomt neer en komt zodoende niet in de lucht terecht.

 

Alle instrumenten worden na een behandeling intensief gereinigd en gedesinfecteerd volgens de norm die hieraan gesteld wordt. Mesjes die zijn gebruikt om eelt en/of likdoorns te verwijderen worden nieuw per client gepakt en worden na de behandeling in de hiervoor bestemde dispenser weggegooit.

 

Bij Feet`n care staat de kwaliteit van de behandeling voorop. Er wordt op een vakkundige en hygienische manier gewerkt, uiteraard met schone handdoeken, mondkapje, handschoenen en dental towels (onderleggers van papier en plastic)

 

De duur van een behandeling ligt gemiddeld op een uur, maar kan uitlopen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid werk aan de voeten.

Het kan voorkomen dat een behandeling wat uitloopt, als klant dient u hiermee rekening te houden want de kernspreuk van Feet`n care blijft toch wel:

"Half werk is geen werk".